Huis Kernhem Concullega's

Alle weekenden tussen 28 augustus en 12 september 2021 zijn de Cocullega’s en ons werk te ontmoeten in Huis Kernhem te Ede. Openingstijden tussen 12 en 17 uur.

Landgoed Kernhem is mooi gelegen aan de rand van Ede. Mooi wandel- en fietsgebied en een pannenkoekenhuis naast de deur.

Masterclass Textielfestival in Het SieBoldHuis, Leiden. Na een jaar uitstel is ons werk deze zomer te zien in de pronkkamer van het SieboldHuis. Van mij vind je vier portretten. Wachten 1 t/m 4. Mijn inspiratie hierbij is dat in de tijd van grote avonturen en ontdekkingen de vrouwen niet (mee)reisden maar wachten op de terugkomst van hun geliefden.  Te bezoek van 9 juni t/m 29 augustus 2021.

Informatie

Wat kun je zien tijdens deze tentoonstelling? Eén van mijn medemasters Joke Hardenbol heeft een brochure gemaakt. Volg hiervoor deze link.

In dezelfde periode is in de tuin van het SieboldHuis werk te zien van Windkracht 10.

Verdere informatie en activiteiten van het SieboldHuis vind je op hun website

Op het blog van Steekplus kun je een bezoekverslag terugvinden met daarbij deze filmopname. Vanaf 43 seconden ongeveer zie je mijn portretten terug.

Steekplus blog

De 3e editie van MAFF is uit. MAFF = Me, Art, Fiber and Fun. Een digizine ontstaan uit mijn nieuwsbrief. Hierin vind je naast studio nieuwtjes, ook informatie over andere kunstenaars en kunstvormen. Lees- en kijktips en alles wat ik leuk vind om te delen. Gericht op mensen die van textiele kunst houden, zoals weven, borduren, patchwork. Alleen voor abonnees, dus schrijf je in.  

Een hele kleine sneaky preview kun je vinden via onderstaande link.

https://amp.issuu.com/visual-stories/pH3XQzRuPYn

MAFF 3

De plannen liggen klaar!

Net als bij zovelen zijn de plannen aangepast. De uitgebreide cursus cyano printen zal een online cursus worden. Ik doe dit samen met Concullega Josien Eulderink. De opnames kunnen plaatsvinden zodra de zon van haar winterdip terugkomt. Houd ons in de gaten! 

Hier kun je binnenkort een voorbeeld vinden van MAFF Magazine. Waarin nieuws over wat er gebeurt in en om het atelier. Met tips en links naar andere websites. Wat ligt er op mijn leestafel? Waar vind je motivatie en handige weetjes. Misschien wil je zelf een bijdrage inleveren?

Nog even geduld dus. Je kunt natuurlijk wel alvast inschrijven. Dan komt het vanzelf in je mailbox!

%d bloggers liken dit: